Μεσίνα: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάει ο Ρίζικ, είναι εδώ σε μία φριχτή ημέρα για την Ευρώπη»

Μεσίνα: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάει ο Ρίζικ, είναι εδώ σε μία φριχτή ημέρα για την Ευρώπη»
Ο Έτορε Μεσίνα αναφέρθηκε στον Ουκρανό διαιτητή του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αρμάνι Μιλάνο, Μπόρις Ρίζικ. Ο Ιταλός προπονητής χαρακτήρισε την ημέρα φριχτή για την Ευρώπη.

Ο Μπόρις Ρίζικ συγκλόνισε πριν το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Ουκρανός διαιτητής χρησιμοποίησε ένα χαρτί για να ζητήσει να σταματήσει ο πόλεμος στην πατρίδα του.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα θέλησε να αναφερθεί στον Ρίζικ. «Θα ήθελα να εκφράσω τη συμπάθειά μου στον Μπόρις Ρίζικ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάει, ταξιδεύοντας εδώ σε μία φριχτή ημέρα για την Ευρώπη, με την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία. Θέλω να εκφράσω την συμπαράστασή μου για όσα γίνονται στην Ουκρανία», ήταν τα λόγια του Μεσίνα.

«Το απογείωσε ο Κώστας Σλούκας»

Παράλληλα, ο προπονητής της Αρμάνι τόνισε για το ματς: «Δεν ήταν ένα όμορφο παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κανείς, κι από τις δύο πλευρές. Όταν κάνεις 17 λάθη, σαν εμάς, κι ο αντίπαλος εκτελεί 36 βολές νομίζω είναι ένας καλός συνδυασμός για να σε οδηγήσει στην καταστροφή. Το παιχνίδι δεν ήταν όμορφο, αλλά το απογείωσε ο Κώστας Σλούκας. Αυτός έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και το έκρινε με τις αποφάσεις του. Έβαλε δύο σερί τρίποντα κι έδωσε μια ασίστ, που άλλαξαν τα πάντα. Θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό για τη νίκη.

Για την επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου: «Μετά από τρεις μήνες, με τόσο σοβαρό τραυματισμό, ήταν ενθαρρυντική η εμφάνισή του».

@Photo credits: EuroLeague