Έβανς: «Η θέση που βρισκόμαστε στη Euroleague δεν μας αντιπροσωπεύει»

Έβανς: «Η θέση που βρισκόμαστε στη Euroleague δεν μας αντιπροσωπεύει»

Newsroom
Έβανς: «Η θέση που βρισκόμαστε στη Euroleague δεν μας αντιπροσωπεύει»
Ο Τζέρεμι Έβανς μίλησε ενόψει Ερυθρού Αστέρα και στάθηκε στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, τα λάθη στο Κύπελλο, αλλά και τον χαρακτήρα που πρέπει να δείξει η ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (25/2) και ο Τζέρεμι Έβανς και στάθηκε στην θέση της ομάδας του, η οποία δεν την αντιπροσωπεύει. Επίσης μίλησε για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Για την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος απάντησε πως: «Θέλαμε πολύ να πάρουμε το Κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία πληρώσαμε ακριβά και δεν πρέπει να επαναλάβουμε. Πολεμήσαμε σκληρά στον τελικό, αλλά και εκείνοι το ήθελαν πολύ και το κατάφεραν στις λεπτομέρειες».

Αναφορικά με την πορεία του Παναθηναϊκού στην Euroleague είπε: «Η θέση που έχουμε θεωρώ πως δεν μας αντιπροσωπεύει. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου προκειμένου να βελτιώσουμε τη θέση μας. Δεν θα τα παρατήσουμε. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

Όσο για το αν εκείνος και οι συμπαίκτες του βλέπουν το αυριανό ματς ως ευκαιρία να εκδικηθούν για την βαριά ήττα τους στον αγώνα του πρώτου γύρου, σημείωσε ότι: «Έχουμε αυτό το ματς στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Αυτό που συνέβη στο Βελιγράδι ήταν ντροπιαστικό για εμάς. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα που μας δίνει η έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Σε ερώτηση για τα «όπλα» της Σερβικής Ομάδας, ανέφερε ότι και το «κλειδί» του αγώνα απάντησε πως: «Δεν έχουμε τόσο το μυαλό μας στον αντίπαλο όσο στους εαυτούς μας. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, να παίξουμε καλή άμυνα και να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ πως το κλειδί είναι να παίξουμε δυνατά, να παλεύουμε σε κάθε φάση κάτι που δεν κάναμε στο Βελιγράδι».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία της επιστροφής του κόσμου στο γήπεδο: «Πάντα είναι σημαντικό να έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Ξέρουμε πως πάντα είναι δίπλα μας και θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε».