Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με τον Φαλ μέχρι το 2025!

Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με τον Φαλ μέχρι το 2025!

Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με τον Φαλ μέχρι το 2025!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta οι δύο πλευρές βρίσκονται μία «ανάσα» από την επέκταση της συνεργασίας τους για τρία ακόμη χρόνια.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά η «δίψα» για διακρίσεις δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μουσταφά Φαλ προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Η πρώτη κουβέντα έγινε στα μέσα Ιανουαρίου όταν και ο Ισπανός ατζέντης του Φαλ έφτασε στην Ελλάδα ύστερα από επιθυμία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου ώστε να κουβεντιάσουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο κι έκτοτε οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, ωστόσο η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι αρκετά μικρή και αναμένεται να καλυφθεί.

Οι ιδιοκτήτες των «ερυθρόλευκων» τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει «πολιτική» και σε αρκετές περιπτώσεις έχουν προχωρήσει σε επέκταση συνεργασίας μεσούσης της σεζόν κάτι το οποίο συμβαίνει και στην περίπτωση του 30χρονου Γάλλου σέντερ.

Το τρέχον συμβόλαιο του Μουσταφά Φαλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, όμως στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική προσφορά του Γάλλου σέντερ, αλλά και από τη νοοτροπία του με αποτέλεσμα να θέλουν να τον «δέσουν» για τρία ακόμη χρόνια. Ο Φαλ επίσης είναι ικανοποιημένος από την ομάδα και από τον ρόλο τον οποίο του έχει δώσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το νέο συμβόλαιο θα περιλαμβάνει NBA out κάθε καλοκαίρι για την περίπτωση στην οποία ο Φαλ θα θελήσει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οι 7footers είναι απαραίτητο συστατικό στο σύγχρονο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός στο πρόσωπο του 30χρονου Γάλλου έχει βρει την ιδανική λύση και θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Τη φετινή σεζόν ο Φαλ στην Euroleague παίζει 22:39 και προσφέρει 8 πόντους, 4/9 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ, ένα κόψιμο και εκπληκτική άμυνα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει 8.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1/7 ασίστ και 0.8 κοψίματα.

@Photo credits: eurokinissi