Βεζένκοβ: «Χρωστούσαμε τη νίκη στους εαυτούς μας, την ομάδα, τους φιλάθλους»

Βεζένκοβ: «Χρωστούσαμε τη νίκη στους εαυτούς μας, την ομάδα, τους φιλάθλους»
Ο Σάσα Βεζένκοβ αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού, μιλώντας για την ήττα στο πρωτάθλημα και τα «πρέπει» που συνόδευσαν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο Σάσα Βεζένκοβ, ο MVP της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στη σημασία της επικράτησης, ενώ μίλησε για τον αντίκτυπο που είχε στην ομάδα η ήττα στο πρωτάθλημα από τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βεζένκοβ:

«Αισθάνομαι υπέροχα. Το χρωστούσαμε στους εαυτούς μας, την ομάδα, τον οργανισμό, τους φιλάθλους. Έπρεπε να νικήσουμε για να συνεχίσουμε το σερί μας. Παίξαμε δύο εκπληκτικά ματς την περασμένη εβδομάδα, αλλά έπρεπε να αποδείξουμε ότι δεν ήταν μόνο μία εβδομάδα. Ήρθαμε εδώ για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει καλά στην έδρα της.

Και νομίζω ότι με εξαίρεση την τρίτη περίοδο, παίξαμε τρία εξαιρετικά δεκάλεπτα. Αν θέλουμε να πάμε πιο ψηλά, θα πρέπει να κοιτάξουμε το τρίτο δεκάλεπτο και να βελτιωθούμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα, το προπονητική επιτελείο και όλους όσους δουλεύουν εδώ. Είχαμε μία δύσκολή στιγμή, ένα μήνα νωρίτερα, όταν χάσαμε στο πρωτάθλημα, θέλάμε να νικήσουμε απόψε. Και νομίζω ότι κάναμε μία εξαιρετική δουλειά».

@Photo credits: INTIME