Ζντοβτς: «Υπήρχε πίεση, αλλά κάθε παίκτης ξεχωριστά έδωσε και από κάτι»

Newsroom
Ζντοβτς: «Υπήρχε πίεση, αλλά κάθε παίκτης ξεχωριστά έδωσε και από κάτι»
Ο Γιούρι Ζντοβτς μιλώντας για το ματς του Κάουνας και τη νίκη της Ζάλγκιρις απέναντι στον Παναθηναϊκό υποστήριξε ότι υπήρχε πίεση αλλά η ομάδα του μπόρεσε να πάρει πολλά απ' όλους τους παίκτες.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο, υπήρχε πίεση, αλλά στο τέλος νικήσαμε. Κρατήσαμε τους αντιπάλους μας κάτω από τους 70 πόντους. Αυτό είναι καλό και αν το κάνεις τότε έχεις και τη μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη. Δεν στέκομαι περισσότερο στη νίκη, όπως δεν στέκομαι και στις ήττες. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να πιστεύουμε και να προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς ξεχωριστά» ανέφερε ο Γιούρι Ζντοβτς και συνέχισε:

«Κάναμε rotation σε όλους τους παίκτες. Ήταν εύκολο για εμένα γιατί όποιος και αν μπήκε στο παρκέ, μας έδωσε και από κάτι. Όπως είπα είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές. Χάσαμε τον ρυθμό μας, αλλά δεν κάναμε λάθη. Μερικές φορές προτιμώ να σουτάρουμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο ώστε να κοντρολάρουμε την άμυνά μας από το να χάσουμε τη μπάλα και να δεχθούμε κάποιο εύκολο καλάθι».

@Photo credits: Euroleague