Βιλερμπάν: Στο κανάλι της ποδοσφαιρικής Λιόν θα μεταδίδονται τα ευρωπαϊκά της ματς

Ευαγγελος Στελλάκης
Βιλερμπάν: Στο κανάλι της ποδοσφαιρικής Λιόν θα μεταδίδονται τα ευρωπαϊκά της ματς
Βιλερμπάν και Λιόν κατέληξαν σε συμφωνία με την EuroLeague προκειμένου να μεταδίδονται με γαλλική περιγραφή μέσω του OLPLAY, του επίσημου καναλιού της ποδοσφαιρικής ομάδας, τα ευρωπαϊκά ματς της πρώτης.

Μέχρι σήμερα, τα ευρωπαϊκά ματς της Βιλερμπάν δεν μεταδίδονταν μέσω κάποιου καναλιού, παρά μόνο μέσω της πλατφόρμας της EuroLeagueTV. Η γαλλική ομάδα πάντως βρήκε πλέον την... τηλεοπτική της στέγη, με τη συνδρομή της ποδοσφαιρικής Λιόν!

«Η Ολιμπίκ Λιόν και η Βιλερμπάν είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν πως υπέγραψαν συμφωνία με την EuroLeague, μέσω της οποίας θα επιτρέπεται η ζωντανή μετάδοση των 30 επόμενων ματς της Βιλερμπάν στην διοργάνωση, εντός κι εκτός έδρας, μέσω της πλατφόρμας OLPLAY», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Αρχής γενομένης από αύριο και το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Βιλερμπάν θα είναι διαθέσιμες για τους συνδρομητές του επίσημου καναλιού της Λιόν.

Με αφορμή αυτή τη συμφωνία, ο πρόεδρος Τόνι Πάρκερ δήλωσε πως «ήταν πολύ σημαντικό να βρούμε μια φόρμουλα ούτως ώστε όλοι οι μπασκετικοί θεατές και οι υποοστηρικτές της Βιλερμπάν να είναι σε θέση να βλέπουν τα ματς της EuroLeague με γαλλική περιγραφή. Με το OLPLAY ο κόσμος της πόλης της Λιόν θα μπορεί να ακολουθήσει τις αγαπημένες του ομάδες, ανδρών και γυναικών, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ».

@Photo credits: euroleague.net