Ολυμπιακός: Υποδέχεται την Άλμπα με στόχο το απόλυτο στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Υποδέχεται την Άλμπα με στόχο το απόλυτο στο ΣΕΦ

Newsroom
Ολυμπιακός: Υποδέχεται την Άλμπα με στόχο το απόλυτο στο ΣΕΦ
Τζάμπολ στην «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου (26/10, 21:00, Novasports Prime) με στόχο το 4/4 εντός έδρας.

Ύστερα από τα πέντε πρώτα ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ο Ολυμπιακός μετράει 3-2 ρεκόρ έχοντας το κάνει το 3/3 στο ΣΕΦ ενώ παραμένει χωρίς νίκη μακριά από αυτό.

Μετά, λοιπόν, την ήττα στη Μόσχα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν εκ νέου τη δύναμη της έδρας τους και να διατηρήσουν το αήττητο στο φαληρικό παλέ με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στον Χασάν Μάρτιν ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Έτσι μετά την αναμέτρηση του Ιβανώφειου, ο Αμερικανός σέντερ δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» ούτε σε αυτό το παιχνίδι. Και να 'ταν το μοναδικό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό; Αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου ο οποίος χτύπησε στο γόνατο λίγο μετά το τζάμπολ του αγώνα με τον Ηρακλή χωρίς ωστόσο να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Μία μέρα πριν από το ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφού είπε ότι πάντα απασχολεί η αγορά και ότι κοιτούν παίκτες στον Ολυμπιακό, υποστήριξε ότι «τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις στην EuroLeague είναι τα πιο δύσκολα. Παρόλα Έχουμε παίξει πέντε αγώνες και έχουμε αντιμετωπίσει τους τρεις πρώτους, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ. Ο βαθμός δυσκολίας λοιπόν ήταν υψηλός. Νομίζω πως θα μπούμε με την σωστή προσέγγιση και θα είμαστε όσο πρέπει αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε».

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην EuroLeague

Τρίτη 26/10

20:00 Μονακό-Ερυθρός Αστέρας
20:45 Φενέρμπαχτσε-Μπαρτσελόνα
21:00 Ολυμπιακός-Άλμπα Βερολίνου
21:05 Μακάμπι-Ζάλγκιρις
21:45 Μπάγερν-Αρμάνι Μιλάνο

Τετάρτη 27/10

19:00 Ούνικς Καζάν-Μπασκόνια
20:00 Ζενίτ-Ρεάλ Μαδρίτης
21:00 Βιλερμπάν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
21:00 Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές