Ουάιτ για Πρίφτη: «Είναι αληθινός και ακολουθεί την καρδιά του, παράδειγμα εργατικότητας»

Ουάιτ για Πρίφτη: «Είναι αληθινός και ακολουθεί την καρδιά του, παράδειγμα εργατικότητας»

Newsroom
Ουάιτ για Πρίφτη: «Είναι αληθινός και ακολουθεί την καρδιά του, παράδειγμα εργατικότητας»
O Oκάρο Ουάιτ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Πρίφτη και στάθηκε στην εργατικότητα του.

Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τη Φενέρ (8/10) για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague και ο Οκάρο Ουάιτ στάθηκε στον Δημήτρη Πρίφτη, αναφέροντας πως του αρέσει η τακτική, ενώ ξεχώρισε την εργατικότητα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της Euroleague:

Για την πρώτη του σεζόν όταν βρέθηκε με τον Πρίφτη στον Άρη: «Από την πρώτη μέρα δουλέψαμε σκληρά. Είχαμε μια καλή σεζόν, πραγματικά καλή σεζόν. Ήταν σπουδαίος εκείνη τη χρονιά ο κόουτς».

Για τον coach Πρίφτη: «Του αρέσει η τακτική. Μελετάει κάτι, το αναλύει και φτιάχνει το πλάνο του. Αναλύει το πλάνο του για να κερδίσουμε ή να έχουμε μια ευκαιρία να κερδίσουμε. Μου αρέσει αυτό σε εκείνον. Μελετάει το παιχνίδι και σκέφτεται πολύ.

Ότι λέει, ισχύει. Μου λέει ένα πράγμα και τον εμπιστεύομαι, ξέρω πως ισχύει αυτό το ένα πράγμα. Είναι αληθινός και ακολουθεί την καρδιά του. Δίνει το καλό παράδειγμα με την εργατικότητά του και πιστεύει πως πρέπει να δουλέψεις σκληρά, για να φτάσεις εκεί που θες. Έτσι είναι η ζωή».

Για την εργατικότητα του Πρίφτη: «Ξέρω τι θα κάνει στην ομάδα. Ξέρω ότι θα δουλέψει σκληρά για να παρατάξει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο σύνολο πάνω στο παρκέ. Πρέπει να κάνω το ίδιο. Όχι μόνο στις προπονήσεις. Πρέπει να δουλεύω ατομικά και εκτός προπονήσεων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.