Μονακό: Ο Μπροκ Μότουμ βοηθάει στην προετοιμασία

Μονακό: Ο Μπροκ Μότουμ βοηθάει στην προετοιμασία

Ευαγγελος Στελλάκης
Μονακό: Ο Μπροκ Μότουμ βοηθάει στην προετοιμασία
Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ είναι ακόμη ελεύθερος κι αναζητά τον επόμενο σταθμό του, αλλά στην παρούσα φάση συμμετέχει στην προετοιμασία της γαλλικής ομάδας στην βόρεια Ιταλία.

Οι πρωταθλητές του EuroCup βρίσκονται στο Μπόρμιο της Ιταλίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, λίγες εβδομάδες πριν πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο του στην EuroLeague, έχοντας μαζί τους και τον πρώην παίκτη των Βαλένθια, Έφες και Ζάλγκιρις.

Ο έμπειρος Μότουμ (2.08μ.) αγωνιζόταν πέρσι στην Τουρκία με την Γαλατασαράι, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Γαλλία με την Ναντέρ. Ήταν η πρώτη του σεζόν εκτός EuroLeague έπειτα από πέντε διαδοχικά χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο, από το 2015 έως το 2020.

Είναι ακόμη free agent καθώς δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο με κάποια ομάδα. Ο Αυστραλός φόργουορντ, ο οποίος μέτρησε πέρσι 15 πόντους και 4 ριμπάουντ στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γαλατασαράι, βοηθάει στην προετοιμασία του κόουτς Ζβέζνταν Μίτροβιτς και μένει να δούμε αν οι δύο πλευρές θα μείνουν μόνο σε αυτό ή αν θα παρουσιαστεί μέσα από την προετοιμασία η προοπτική για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ τους.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Μονακό έκανε την «έκπληξη» στην front line της, επαναφέροντας στην Γηραιά Ήπειρο τον άλλοτε NBAer, Ντονάτας Μοτιεγιούνας.