
Μπαρτσελόνα: Πρώτη προπόνηση στο «Palau Blaugrana» (pics & vid)

Ότι δεν κατάφερε στον περσινό τελικό της EuroLeague, αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν στην Μπαρτσελόνα την φετινή σεζόν!
Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος των «μπλαουγκράνα» ενόψει της νέας χρονιάς, όπερ και σημαίνει η κατάκτηση της EuroLeague και με αυτό ακριβώς το σκεπτικό ξεκίνησαν την φετινή τους προετοιμασία.
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε στην διάθεσή του και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, καθώς έδωσαν το «παρών» τόσο ο Σανλί, όσο και ο Γιοκουμπάιτις ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ όπου πήρε μέρος στο Summer League.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από την «πρώτη» των Καταλανών
🏀 Comencen els entrenaments al Palau sota les ordres de Saras
— 🏆 Barça Basket 🏆 (@FCBbasket) August 18, 2021
👋El segundo proyecto de Saras ha empezado este miércoles en el Palau pic.twitter.com/UaSQWpxXqv
👋 Avui hem tornat a la feina i comencem treballant el físic 💪
— 🏆 Barça Basket 🏆 (@FCBbasket) August 18, 2021
pic.twitter.com/Uudsa4KLVy
🏀📽 Les declaracions de Saras abans del primer entrenament de la pretemporada pic.twitter.com/advY9aXm7B
— 🏆 Barça Basket 🏆 (@FCBbasket) August 18, 2021
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.