Ρεάλ Μαδρίτης: Αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρο του NBA ο Γκαρούμπα (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρο του NBA ο Γκαρούμπα (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρο του NBA ο Γκαρούμπα (vid)
Έτοιμος κι αποφασισμένος να περάσει τον Ατλαντικό είναι ο νεαρός φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ουσμαν Γκαρούμπα.

Φαίνεται πως η απόφαση του Ουσμάν Γκαρούμπα να αφήσει την Μαδρίτη προκειμένου να κυνηγήσει το μεγάλο... άλμα για το ΝΒΑ είναι οριστική, σύμφωνα με ρεπορτάζ της AS. Ο 19χρονος φόργουορντ θα ριχτεί σε δέκα μέρες στη... μάχη του φετινού Draft, εκεί όπου ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος.

Όπως μεταδίδει το ισπανικό μέσο, αυτός ήταν κι ο λόγος που η Ρεάλ προετοίμασε ουσιαστικά το έδαφος για την επόμενη μέρα δίχως τον ταλαντούχο παίκτη, υπογράφοντας τον δυναμικό Γκέρσον Γιαμπουζέλε από την Βιλερμπάν, για να «γεμίσει» περισσότερο την θέση «4», μαζί με τους ήδη υπάρχοντες Ράντολφ και Τόμκινς.

Ο Γκαρούμπα, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 3.9 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά κάτι λιγότερο από 17 λεπτά συμμετοχής σε 39 παιχνίδια της EuroLeague, θα ενισχύσει και την Εθνική Ισπανίας στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μένει να δούμε ποια ομάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα του δώσει σε λίγες ημέρες το... χρίσμα για να περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Αξίζει πάντως να σημειώθει πως αυτή τη στιγμή σε αμερικανικά μέσα αναφέρεται οτι ο Γκαρούμπα αναμένεται να βρεθεί κάπου μεταξύ 11ης και 20ης επιλογής, με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να είναι οι δύο πιθανότεροι προορισμοί. Κάτι που φυσικά δεν είναι βέβαιο και μπορεί να ανατραπεί την βραδιά του Draft.