EuroCup: Ο Ερντέμ Τσαν ψηφίστηκε προπονητής της χρονιάς

Ερντέμ Τσαν
Η Τουρκ Τέλεκομ διεκδικεί τον τίτλο του EuroCup απέναντι στην Γκραν Κανάρια την προσεχή Τετάρτη (3/5 - 22:00) με τον Ερντέμ Τσαν να ψηφίζεται προπονητής της χρονιάς.

Η εκπληκτική πορεία της Τουρκ Τέλεκομ στο EuroCup δε γινόταν να περάσει χωρίς οι πρωταγωνιστές της να εξασφαλίσουν τα περισσότερα εκ των ατομικών βραβείων.

Συγκεκριμένα ο Ερντέμ Τσαν ψηφίστηκε ως ο προπονητής της χρονιάς, οδηγώντας φυσικά την Τουρκ στον τελικό της Τετάρτης με την Γκραν Κανάρια στην Ισπανία (3/5 - 22:00). Οι Τούρκοι, όντας πρωτοπόροι και στο πρωτάθλημα της χώρας τους, αντιμετωπίζουν την Γκραν Κανάρια και με νίκη θα κλείσουν θέση στην EuroLeague της ερχόμενης περιόδου.

Ο Τσαν, συνεργάτης του Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε από το 2013 ως το 2020, έχει χτίσει το story της σεζόν στην Τουρκία, με αρκετούς από τους πρωταγωνιστές, όπως ο Ταϊρίκ Τζόουνς να έχουν ήδη τα μάτια πάνω τους.

Η Τουρκ ολοκλήρωσε με ρεκόρ 13-5 την κανονική περίοδο στο EuroCup και με τρεις διαδοχικές νίκες στα νοκ άουτ είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.