Μπανταλόνα - Χάποελ Τελ Αβίβ: Επεισόδια στην Ισπανία, Ισραηλινοί πηδούσαν το διάζωμα για να επιτεθούν στις Ισπανούς (vid)

Εικόνα από την εξέδρα στο γήπεδο της Μπανταλόνα και στο ματς κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ.
Η Μπανταλόνα πήρε την πρόκριση απέναντι στη Χάποελ Τελ Αβίβ (82-74), για τα ημιτελικά του EuroCup, σε ένα επεισοδιακό ματς.

Στο γήπεδο της Μπανταλόνα εμφανίστηκαν σχεδόν 1.500 οπαδοί της Χάποελ Τελ Αβίβ για την αναμέτρηση στα προημιτελικά του EuroCup (η ισπανική ομάδα πήρε τη νίκη πρόκριση με σκορ 82-74). Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η ένταση ανάμεσα στους φίλους των ομάδων αυξήθηκε.

Η επιλογή των Ισπανών να τοποθετήσουν τους Ισραηλινούς στο πάνω διάζωμα, όπου ακριβώς από κάτω ήταν οι Ισπανοί δεν αποτέλεσε το φωτεινότερο παράδειγμα σοφίας.

Η ένταση ανέβηκε με κάποιους θερμόαιμους Ισραηλινούς να μη διστάζουν να πηδήξουν το διάζωμα, προκειμένου να εμπλακούν με τους φίλους της Μπανταλόνα. Μάλιστα, ένας απ' αυτούς έπεσε με άσχημο τρόπο πάνω στα καθίσματα, αλλά συνέχισε απτόητος για να κάνει αυτό που ήθελε.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.