Βίρτους Μπολόνια: Έκπληξη με Τζακάρ Σάμπσον (pic)

Βίρτους Μπολόνια: Έκπληξη με Τζακάρ Σάμπσον (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Βίρτους Μπολόνια: Έκπληξη με Τζακάρ Σάμπσον (pic)
Η Βίρτους Μπολόνια προσθέτει στο ρόστερ της έναν παίκτη με εμπειρία 236 αγώνων στο NBA. Τον 28χρονο φόργουορντ, Τζακάρ Σάμπσον.

Ο Τζακάρ Σάμπσον (2.06μ.) υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους «μπιανκονέρι», όπως έγινε επισήμως γνωστό από τον ιταλικό σύλλογο. Θυμίζουμε πως η πρωταθλήτρια της Serie βρισκόταν σε αναζήτηση παίκτη, καθώς το ρόστερ της έχει «πληγωθεί» από διαδοχικούς τραυματισμούς.

Ο 28χρονος φόργουορντ έχει στο βιογραφικό του 236 εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Σίξερς, Νάγκετς, Κινγκς, Μπουλς και Πέισερς.

Κατά μέσο όρο στην καριέρα του στο ΝΒΑ κατέγραψε 5.2 πόντους και 2.7 ριμπάουντ ανά 15 λεπτά δράσης. Αυτή θα είναι η πρώτη του εμπειρία εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο δυναμικός Αμερικανός μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις των φόργουορντ κι αναμένεται να ενισχύσει την Βίρτους τόσο EuroCup, το οποίο φιλοδοξεί να κατακτήσει ώστε να οδηγηθεί του χρόνου στην EuroLeague, όσο και εντός των τειχών όπου καλείται να υπερασπιτεί τον τίτλο που κατέκτησε με... σκούπα (4-0) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, τον περασμένο Ιούνιο.