Βίρτους Μπολόνια: Χωρίς τον Μάνιον το ξεκίνημα της προετοιμασίας

Βίρτους Μπολόνια: Χωρίς τον Μάνιον το ξεκίνημα της προετοιμασίας

Ευαγγελος Στελλάκης
Βίρτους Μπολόνια: Χωρίς τον Μάνιον το ξεκίνημα της προετοιμασίας
Η αποστολή της Βίρτους αναχώρησε για την Φολγκάρια, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τον Νίκο Μάνιον να μην ακολουθεί σε πρώτη φάση την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο νεοαποκτηθής πλειμέικερ δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Βίρτους για την ορεινή Φολγκάρια και παρέμεινε στην πόλη της Μπολόνια. Ο λόγος είναι πως ο 20χρονος άσος έφτασε μόλις χθες (21/8) στην Ιταλία και παρέμεινε πίσω, προκειμένου να υποβληθεί πρώτα στις απαραίτητες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις.

Ο διεθνής Ιταλός και πρώην παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα το προσεχές διάστημα.

Κατά τα λοιπά, ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα έχει στην διάθεση του τους εξής: Μάρκο Μπελινέλι, Κάιλ Ουίμς, Έκπε Γιούντο, Μίλος Τεόντοσιτς, Αμέντεο Τεσιτόρι, Αλεσάντρο Παγιόλα, Μικέλε Ρουτσιέρ, Μοχαμαντού Ζαϊτέ, Κέβιν Χέρβεϊ, Μάρκο Σερόν, Αμάλ Αλιμπέγκοβιτς και Αούσου Αμπάς.

Την αποστολή της πρωταθλήτριας Ιταλίας θα συμπληρώσουν οι νεαροί Μανουέλε Σολαρόλι, Ματέο Μπαρμπιέρι και Λούκα Κολόμπο.

Θυμίζουμε πως η Βίρτους Μπολόνια είναι αντίπαλος του Προμηθέα Πάτρας στον δεύτερο όμιλο της Regular Season του επερχόμενου EuroCup.

Photo Credit: Virtus Segafredo Bologna Twitter