Φαλ στο Gazzetta: «Παίξαμε πραγματικά άσχημα σήμερα, τους άξιζε η νίκη» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Φαλ στο Gazzetta: «Παίξαμε πραγματικά άσχημα σήμερα, τους άξιζε η νίκη» (vid)

bet365

Απολύτως ειλικρινής στην κάμερα του Gazzetta ήταν ο Μουστάφα Φαλ, μιλώντας για τον χαμένο τελικό της Γαλλίας στο EuroBasket από την Ισπανία, αναφέροντας πως η «ρόχα» ήταν η καλύτερη ομάδα στο παρκέ και άξιζε τον τίτλο.

Αποστολή στο Βερολίνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Μουστάφα Φαλ ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά την ήττα της Γαλλίας με 88-76 από την Ισπανία για τον τελικό του EuroBasket. Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του Gazzetta, τονίζοντας πως η Ισπανία έπαιξε πολύ καλύτερα από αυτούς και άξιζε το χρυσό μετάλλιο.

Οι δηλώσεις του Φαλ στο Gazzetta

«Έπαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς, είναι απλό. Πήραν καλύτερα σουτ στο παιχνίδι και τους άξιζε η νίκη».

Για το αν κρίθηκε το παιχνίδι όταν άνοιξε η διαφορά στους 21 πόντους: «Η αρχή ήταν το κρίσιμο σημείο. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, σκόραραν έξι τρίποντα με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα αλλά έπαιξαν καλύτερα από εμάς και τους άξιζε η νίκη».

Για το μέλλον της Γαλλίας μετά τη δεύτερη θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες και EuroBasket: «Ναι το ξέρουμε πως έχουμε καλή ομάδα, ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον κάθε αντίπαλο. Είχαμε πολλά πάνω και κάτω στο EuroBasket ακόμα και στα παιχνίδια που κερδίζαμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο τουρνουά για εμάς αλλά παίξαμε πραγματικά άσχημα σήμερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα