Σρέντερ: «Το μετάλλιό μου θα πάει στον Μπένζινγκ» (vid)

Σρέντερ: «Το μετάλλιό μου θα πάει στον Μπένζινγκ» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Σρέντερ: «Το μετάλλιό μου θα πάει στον Μπένζινγκ» (vid)

bet365

Ο Ντένις Σρέντερ δεν θα κρατήσει το μετάλλιο του. Θέλει να το δώσει στον Ρόμπιν Μπένζινγκ! Και ο λόγος είναι εκπληκτικός.

Αποστολή στο Βερολίνο: Μιχάλης Γκιουλένογλου

Ο Ντένις Σρέντερ κοίταξε στην εξέδρα των επισήμων, κατά τη διάρκεια της νίκης της Γερμανίας κόντρα στην Πολωνία. Και εντόπισε ένα γνωστό πρόσωπο.

Ο Ρόμπιν Μπένζινγκ ήταν εκεί. Για να στηρίξει την προσπάθεια των συμπαικτών του. Ο φόργουορντ της Βίίρτους Μπολόνια δεν αγωνίστηκε στο EuroBasket 2022, έχοντας νωρίτερα αφήσει και την αρχηγεία της.

Μόλις ο Σρέντερ σκόραρε ένα τρίποντο, σταμάτησε και έδωσε το χέρι του στον Μπένζινγκ. Ο οποίος είδε τα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν ακόμα η Γερμανία δεν είχε καθαρίσει τη νίκη, όρθιος!

Τα ηνία παραδόθηκαν στον Σρέντερ, με τον Μπένζινγκ να είναι ο τελευταίος Γερμανός που κόπηκε από την αποστολή για του τουρνουά.

«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε άλλο ένα μετάλλιο. Αλλιώς το δικό μου θα το δώσω στον Μπενζινγκ», είπε ο Σρέντερ στη μικτή ζώνη, μετά το τέλος του μικρού τελικού, θέλοντας να τιμήσει τον συμπαίκτη και συμπατριώτη του.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα