Πόσο καλά ξέρεις τους τελικούς Eurobasket; (quiz)

Πόσο καλά ξέρεις τους τελικούς Eurobasket; (quiz)

Νίκος Καρφής
Πόσο καλά ξέρεις τους τελικούς Eurobasket; (quiz)

bet365

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Eurobasket, το Gazzetta βάζει στο... παιχνίδι τους αναγνώστες του και τσεκάρει τις γνώσεις τους σε παλιούς τελικούς.

Ισπανία και Γαλλία θα κοντραριστούν στον τελικό του Eurobasket, σε μια κόντρα που μας έχει χαρίσει πολλές συγκινήσεις τα τελευταία χρόνια. Αρχικά το 2011 με τη νίκη των Ισπανών στον τελικό, όπου άρχισε η κόντρα τους και με τα όσα έγιναν εντός παρκέ. Η ομάδα του Κολέ πήρε εκδίκηση στον ημιτελικό του 2013, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη... ρόχα. Στη συνέχεια οι Ισπανοί απέκλεισαν τους τρικολόρ μέσα στο... σπίτι τους στον ημιτελικό του 2015.

Τα... ψέματα τελείωσαν και πλέον οι δύο χώρες θα δώσουν άλλη μια... μάχη για το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης, αυτή τη φορά στο Βερολίνο. Θα σηκώσει την... κούπα η παρέα του Γκομπέρ και του Φουρνιέ ή μήπως οι κυρίαρχοι Ισπανοί τα τελευταία χρόνια, θα πανηγυρίσουν με τους Μπράουν και Βίλι Ερνανγκόμεθ;

To Gazzetta για άλλη μια φορά θέλησε να βάλει στην... εξίσωση τους αναγνώστες του και έφτιαξε ένα quiz με 10 ερωτήσεις αποκλειστικά για παλιούς τελικούς Eurobasket. Για να δούμε πόσοι θα μπορέσουν να κάνουν το απόλυτο.

Δείτε εδώ το quiz του Gazzetta για τους τελικούς του Eurobasket

@Photo credits: INTIME
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα