Σοκολόφσκι στο Gazzetta: «Ονειρεύομαι το χρυσό πριν αρχίσει το EuroBasket 2022» (vid)

Σοκολόφσκι στο Gazzetta: «Ονειρεύομαι το χρυσό πριν αρχίσει το EuroBasket 2022» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Σοκολόφσκι στο Gazzetta: «Ονειρεύομαι το χρυσό πριν αρχίσει το EuroBasket 2022» (vid)

bet365

Ο Μιχάλ Σοκολόσφκι μιλάει στο Gazzetta για το θαύμα της Πολωνίας. Σε αυτό έβαλε και... χρώμα, μιλώντας για το χρυσό μετάλλιο. Όχι τώρα που η ομάδα του βρίσκεται στα ημιτελικά, αλλά από την αρχή.

Αποστολή στο Βερολίνο: Μιχάλης Γκιουλένογλου

Οι παίκτες της Πολωνίας δεν μπορούσαν να σταματήσουν να χαμογελούν. Και να πειράζουν ο ένας τον άλλον. Σε κάποιες στιγμές, μία κραυγή πανηγυρισμού ή ανακούφισης, «έσκιζε» το χώρο της μικτής ζώνης στην Mercedes Benz Arena.

Όχι πως τα ντεσιμπέλ ήταν χαμηλά στον περιβάλλοντα χώρο για χάρη της έκπληξης του τουρνουά. Ο Μιχάλ Σοκολόφσκι (16π., 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ) ήταν ένας από τους παίκτς που συνέβαλλαν στην πρόκριση των Πολωνών απέναντι στους Σλοβένους.

«Πάντα ονειρεύομαι ένα μετάλλιο, το χρυσό μετάλλιο. Δεν σκέφτομαι μόνο ένας ματς ή να περάσουμε ένα γύρο. Είναι να σκεφτόμαστε μέχρι το τέλος. Είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα, μία τεράστια ευκαιρία. Δεν θέλω να σταματήσω», είπε μεταξύ άλλων στο Gazzetta.

Όσο για τον περιορισμό του Λούκα Ντόντσιτς; «Δεν κοιτάζω τα αστέρια. Είμαστε μία ομάδα, θέλουμε να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας. Μόνο αυτό. Δεν σκέφτομαι αν απέναντί μου είναι ο Ντόντσιτς. Σίγουρα είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, αλλά δεν είναι μόνο το "ένας εναντίον ενός", είναι ομαδική άμυνα, είναι να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον, είναι τα πάντα».

Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε ο Βασίλης Τσίγκας:

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα