ΕΟΚ για Εθνική ομάδα: «Θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους»

ΕΟΚ για Εθνική ομάδα: «Θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους»

Γιώργος Κούβαρης
ΕΟΚ για Εθνική ομάδα: «Θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους»

bet365

Η Εθνική ομάδα μπορεί να μην τα κατάφερε στο Eurobasket ωστόσο η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε την εμπιστοσύνη της και για την επόμενη μέρα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα από την Γερμανία στον προημιτελικό με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά προσπάθησε. Ασχέτως εάν στο τέλος το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Η ΕΟΚ με χαρακτηριστική ανακοίνωση θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να υπογραμμίσει ότι όλο το μέλλον είναι μπροστά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΕΟΚ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και όλα τα άλλα μέλη της Εθνικής Ανδρών για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και τη χθεσινή ολοκλήρωση της πορείας στο Ευρωμπάσκετ.

Εκφράζει επίσης τον αμέριστο σεβασμό προς όλους τους Έλληνες που συμπαραστάθηκαν από κοντά στην προσπάθεια σε Μιλάνο και Βερολίνο, όπως επίσης και στο σύνολο του φίλαθλου κοινού που έστειλε τη θετική του ενέργεια και αγκάλιασε την ομάδα.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν πρώτοι από όλους οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές που μόχθησαν για αυτό. Η εικόνα όμως της ομάδας και η υγεία που εξέπεμψε, πείθει τους πάντες ότι δεν πρέπει να σταθούμε σε ένα αποτέλεσμα. Το μέλλον είναι μπροστά, οι προκλήσεις επίσης και αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους.

Προχωράμε ενωμένοι όλοι μαζί, με το βλέμμα στο μέλλον και σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.»

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα