Παπανικολάου στο Gazzetta: «Τους επιτρέψαμε να νιώσουν άνετα στο παρκέ» (vid)

Παπανικολάου στο Gazzetta: «Τους επιτρέψαμε να νιώσουν άνετα στο παρκέ» (vid)

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο Gazzetta και την εκπομπή Gazzetta for the win και στάθηκε στην επόμενη μέρα της Εθνικής μετά τον αποκλεισμό, αλλά και τα λάθη που έγιναν κόντρα στη Γερμανία

Αποστολή στο Βερολίνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η Εθνική μας έκανε το χειρότερο ματς της στη διοργάνωση αμυντικά και αποκλείστηκε από τους Γερμανούς, οι οποίοι τσέκαραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο Gazzetta μετά την ήττα και τόνισε πως η ομάδα... επέτρεψε με την άμυνα της στον αντίπαλο να βρει αυτοπεποίθηση, ενώ μίλησε και για τις επόμενες διοργανώσεις.

«Εβαλαν δύσκολα σουτ και πήραν αυτοπεποίθηση που εμείς τους επιτρέψαμε στην αρχή του παιχνιδιού να βρουν. Είχαμε προετοιμασεί κάποια πράγματα αμυντικά, αλλά παρόλα αυτά τους επιτρέψαμε σε όλη την ομάδα της Γερμανίας, να νιώσουν άνετα μέσα στο παρκέ, να βρουν σουτ που νιώθουν άνετα με αυτά», είπε αρχικά.

Για το τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο: «Αναλύσεις υπάρχουν πολλές που μπορούμε να κάνουμε. Δεν υπάρχει καθαρό μυαλό για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Προφανώς κάτι δεν έγινε σωστά».

Για τη δήλωση του Θανάση Αντετοκούνμπο που είπε η φετινή Εθνική αποτελεί την αρχή μιας καλής ομάδας για τις επόμενες διοργανώσεις: «Βάλαμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Δεν σημαίνει πως τα επόμενα χρόνια θα έρθει κάτι καλό, ωστόσο βάλαμε τις βάσεις για να μην είναι όλα από την αρχή, από το 0».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα