EuroBasket 2022: Συνεχίζει στον πάγκο της Λιθουανίας ο Μακσβίτις

EuroBasket 2022: Συνεχίζει στον πάγκο της Λιθουανίας ο Μακσβίτις

Newsroom
EuroBasket 2022: Συνεχίζει στον πάγκο της Λιθουανίας ο Μακσβίτις

bet365

Η Λιθουανία έμεινε εκτός προημιτελικών στο EuroBasket 2022 όμως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μιντάουγκας Μπαλτσιούνας επιβεβαίωσε πως ο Κάζις Μακσβίτις θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου

Η Ισπανία άφησε εκτός προημιτελικών τη Λιθουανία που όμως θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Κάζις Μακσβίτις στην τεχνική ηγεσία, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μιντάουγκας Μπαλτσιούνας.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι η εθνική ομάδα έπαιξε για πρώτη φορά με τον Μακσβίτις. Είδαμε πώς δουλεύει, τι επιπέδου προπονητής είναι, πώς νιώθει μαζί του όλη η εθνική ομάδα. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουμε τόσους προπονητές. Σε όλο το Eurobasket μιλούσαμε συνεχώς με τον Μακσβίτις, λέγαμε ότι τον εμπιστευόμαστε.

Μιλήσαμε και μετά τη φάση των "16", είπαμε ότι δεν πρέπει καν να σκεφτεί να φύγει. Δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοιες σκέψεις και από τις δύο πλευρές. Τον εμπιστευόμαστε, η εθνική μας ομάδα είναι αρκετά νέα και η πρακτική δείχνει ότι η ομάδα θα καταφέρνει καλύτερα αποτελέσματα σε τρία χρόνια» ανέφερε σχετικά στο Basketnews.

Και πρόσθεσε: «Οι παίκτες και όλη η ομάδα νιώθουν καλά μαζί του, είναι σε θέση να ενώσει την ομάδα. Λόγω των αποτελεσμάτων, δείξαμε καλό μπάσκετ, χάσαμε μόνο από τις πέντε πρώτες ομάδες και είχαμε το προβάδισμα στα περισσότερα ματς. Μας έλειψε και η τύχη, είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε δύο ματς με καθοριστικά σουτ και όλα θα ήταν διαφορετικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα