Γκριγκόνις για τον τραυματισμό του: «Σε μια εβδομάδα θα είμαι έτοιμος» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Γκριγκόνις για τον τραυματισμό του: «Σε μια εβδομάδα θα είμαι έτοιμος» (vid)

bet365

Καθησυχαστικός παρουσιάστηκε ο Μάριους Γκριγκόνις όσον αφορά τον τραυματισμό του στο τελευταίο ματς με την Ισπανία.

Η αποστολή της εθνικής Λιθουανίας επέστρεψε στη βάση της και όπως είναι λογικό και επόμενο, ο Μάριους Γκριγκόνις θα πάρει μερικές «ανάσες» μετά την (εξαιρετική) παρουσία του στο Eurobasket και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί και εκείνος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Φυσικά σήμανε συναγερμός στις τάξεις των «πρασίνων» μετά τον τραυματισμό του στο νοκ άουτ ματς με την Ισπανία καθώς γύρισε ο αστράγαλος του αριστερού του παιδιού ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να καθησυχάσει τους πάντες λέγοντας ότι δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό: «Δεν πρόκειται να με επηρεάσει στο ξεκίνημα της σεζόν. Πιστεύω ότι σε μια εβδομάδα περίπου θα είμαι μια χαρά» ανέφερε ο Γκριγκόνις λίγο μετά την επιστροφή της εθνικής στη Λιθουανία.

Επιπλέον πήρε το μέρος του ομοσπονδιακού προπονητή λέγοντας ότι «είναι εύκολο να πάρεις το κεφάλι κάποιου αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, αλλά θα ήταν γελοίο να γίνει κάποια αλλαγή» ενώ όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς του Eurobasket ήταν ξεκάθαρος: «Δεν έχω δει τίποτα. Όταν μένεις εκτός δεν έχεις όρεξη να δεις τίποτα...»

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα