Παπαπέτρου: «Γνωρίζαμε ότι θα φτύσουμε αίμα» (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Παπαπέτρου: «Γνωρίζαμε ότι θα φτύσουμε αίμα» (vid)

bet365

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου αμέσως μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Τσεχίας και την πρόκριση στους «8» του EuroBasket 2022.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως η Ελλάδα ήξερε ότι θα... φτύσει αίμα για να κερδίσει με 94-88 την Τσεχία και νιώθει περήφανος για αυτήν την ομάδα, παρά το αγχωμένο ξεκίνημα.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου

«Ήταν νίκη στην οποία παλέψαμε, πολύ δύσκολο ματς, αξίζουν συγχαρητήρια. Το τουρνουά έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ξέρουμε ότι θα φτύσουμε αίμα, μείναμε ενωμένοι, παλέψαμε και είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση στους "8"».

Για το πρώτο ημίχρονο: «Η Τσεχία είναι σκληρή ομάδα, μπήκαν και παίξανε ελεύθερα, εμείς ήμασταν σφιγμένοι και δε γυρίσαμε την μπάλα. Αγχωμένοι στο ξεκίνημα αλλά στο ημίχρονο καταλάβαμε ότι πρέπει να παίξουμε σκληρά, να μοιράσουμε την μπάλα και να βάλουμε τα σουτ».

Για τη δυσκολία του νοκ άουτ: «Όταν είναι μία σειρά παιχνιδιών μπορείς να χάσεις και ένα. Στο ένα παιχνίδι είναι πολύ πιο δύσκολο αφού αν χάσεις είσαι εκτός τουρνουά, όπως με τη Σερβία. Κάθε παιχνίδι είναι η ζωή μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για την αφύπνιση της Εθνικής: «Μας ξύπνησε το ημίχρονο, ήταν χαστούκι. Θέλαμε να παλέψουμε, εκτιμάμε τον κόσμο που ήρθε εδώ και αυτό καμία φορά μας δίνει έξτρα πίεση στο γήπεδο. Έχουμε προσδοκία, την έχουμε δημιουργήσει, βγάλαμε την πίεση από πάνω μας και κερδίσαμε. Προσθέτουμε εμπειρία, ένα παιχνίδι νοκ άουτ είναι επικίνδυνο. Υπάρχουν μαθήματα και στη νίκη και θα τα πάρουμε για να τα χρησιμοποιήσουμε».

@Photo credits: FIBA
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα