Eurobasket 2022, Εθνική: Αλλαγή πλάνων και... προπόνηση για την Ελλάδα στο Βερολίνο (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Eurobasket 2022, Εθνική: Αλλαγή πλάνων και... προπόνηση για την Ελλάδα στο Βερολίνο (vid)

bet365

Αλλαγή πλάνων για την Εθνική Ελλάδας στο Βερολίνο με τους διεθνείς να ζητούν να... πατήσουν παρκέ παρά την αρχική ακύρωση της προπόνησης της Παρασκευής (09/09).

Αποστολή στο Βερολίνο: Μιχάλης Γκιουλένογλου

Η Εθνική άλλαξε... έδρα και βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (09/09) στο Βερολίνο ενόψει της τελικής φάσης του Eurobasket 2022. Εκεί, αναμένεται αρχικά να αντιμετωπίσει την Τσεχία (11/09, 21:45) στο πρώτο νοκ άουτ ματς για τους «16» της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη είχε προγραμματισμένη προπόνηση για το βράδυ της Παρασκευής (22:40 ώρα Ελλάδας) η οποία αρχικά ακυρώθηκε από την ομάδα για λόγους ξεκούρασης.

Ωστόσο, πολλοί από τους Έλληνες διεθνείς ζήτησαν να... πατήσουν παρκέ για ένα μπασκετικό «ξεμούδιασμα» και έτσι υπήρχε αλλαγή πλάνων την τελευταία στιγμή και η Εθνική θα ακολουθήσει ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα