Λούντζης στο Gazzetta: «Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος» (vid)

Newsroom
Λούντζης στο Gazzetta: «Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος» (vid)

bet365

Ο Μιχάλης Λούντζης εξήγησε στην κάμερα του Gazzetta πως το ζητούμενο για την Εθνική στα νοκ άουτ είναι να περιορίσει τα «νεκρά» διαστήματα ώστε να μην χάνει τις διαφορές που χτίζει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ: Κωνσταντίνος Μελάγιες, Μιχάλης Γκιουλένογλου

Η Ελλάδα επικράτησε της Εσθονίας κι έκανε το 5/5 στον Γ' όμιλο πριν από το νοκ άουτ με την Τσεχία στη φάση των «16» και ο Μιχάλης Λούντζης ανέφερε μετά το τέλος του ματς στο Gazzetta: «Πάμε στα νοκ άουτ. Νομίζω αυτό τα λέει όλα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι. Οποιοδήποτε χαλαρό ξεκίνημα ή αν το μυαλό μας δεν είναι όπως πρέπει, μπορεί να το πληρώσουμε. Αν χάσουμε, πάμε σπίτι μας και δεν το θέλουμε αυτό. Πάμε να παίξουμε, παιχνίδι με παιχνίδι.

Ενόψει Βερολίνου, πρέπει να αλλάξουμε κάποια "νεκρά" διαστήματα που έχουμε. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην χάνουμε τις διαφορές που κερδίζουμε... Σίγουρα η παρουσία του Γιάννη είναι ένα πολύ μεγάλο "συν" για την ομάδα μας. Έχουν υπάρξει "νεκρά" διαστήματα με τον Γιάννη και χωρίς τον Γιάννη. Είναι φυσιολογικό, παίζουν και οι άλλοι. Πρέπει να δίνουμε όλο μας το είναι. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε, όποιος αντίπαλος κι αν ερθεί».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα