Σλούκας στο Gazzetta: «Το επίπεδο δεσίματος της Εθνικής είναι πολύ καλό» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Σλούκας στο Gazzetta: «Το επίπεδο δεσίματος της Εθνικής είναι πολύ καλό» (vid)

bet365

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο Gazzetta μετά τη νίκη επί της Εσθονίας και στάθηκε στο δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των παικτών της Εθνικής.

Αποστολή στο Μιλάνο: Μιχάλης Γκιουλένογλου

Η Ελλάδα επικράτησε της Εσθονίας και πλέον θα κοντραριστεί με την Τσεχία στους 16. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι στο τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο ο Δημήτρης Ιτούδης καθησύχασε τον κόσμο με τις δηλώσεις του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο Gazzetta και στην εκπομπή «Eurobasket for the win» και στάθηκε στο νοκ-άουτ ματς που έρχεται, αλλά και στο δέσιμο της Επίσημης Αγαπημένης.

«Έχουμε δύο μέρες για να προετοιμαστούμε και να ετοιμάσουμε το πρώτο νοκ-άουτ ματς για φέτος. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς όπως τα περισσότερα ματς στη διοργάνωση. Είχαμε πει πως το στοίχημα φέτος είναι να γίνει η ομάδα μας πιο δεμένη, πιο ομάδα. Επέστρεψαν οι τραυματίες. Το επίπεδο δεσίματος είναι σε πολύ καλό επίπεδο και βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα», ήταν τα λόγια του στην αρχή.

Για το τι περιμένει στο Βερολίνο: «Όποτε μπορώ βλέπω τα ματς. Δεν έχω ξεχωρίσει κάτι. Αυτά που είχαμε ξεχωρίσει από την αρχή του τουρνουά, προσοχη στο νοκ-άουτ. Οι ομάδες που περιμέναμε να προκριθούν, προκρίθηκαν και θα προκρίνονται στους επόμενους γύρους»

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα