Eurobasket 2022, Εθνική: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι «γαλανόλευκοι» διεθνείς έκαναν κόλπα στο χορτάρι του Σαν Σίρο (vid)

Eurobasket 2022, Εθνική: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι «γαλανόλευκοι» διεθνείς έκαναν κόλπα στο χορτάρι του Σαν Σίρο (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανήρτησε βίντεο στο Instagram μέσα από το Σαν Σίρο όπου ο ίδιος και μερικοί ακόμη από τους διεθνείς πάτησαν χορτάρι και ξεκίνησαν... τα κόλπα μετά τον αγώνα της Ίντερ.

Με... ποδοσφαιρικό τρόπο αξιοποίησαν το ρεπό τους από την αγωνιστική δράση στο Μιλάνο οι παίκτες της Εθνικής που παρακολούθησαν από κοντά το ματς της Ίντερ με τη Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης και Κώστας... κοινώς Antetokounbros αλλά και οι Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιώργος Παπαγιάννης, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά το τέλος του αγώνα πάτησαν στο χορτάρι και ξεκίνησαν πασούλες και κόλπα με την μπάλα.

Ο Greek Freak έκανε την σχετική ανάρτηση μέσω των social media, ενώ δήλωσε πως αν δεν είχε επιλέξει το μπάσκετ, θα ήταν... ποδοσφαιριστής.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Σαν Σίρο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα