Eurobasket 2022, Εθνική: Τελευταία αποστολή με Εσθονία πριν το... check-in για Βερολίνο

Eurobasket 2022, Εθνική: Τελευταία αποστολή με Εσθονία πριν το... check-in για Βερολίνο

bet365

Η Εθνική ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Eurobasket 2022 και αντιμετωπίζει την Εσθονία (08/09, ΕΡΤ1 18:00, Live στο Gazzetta) στο Mediolanum Forum για το απόλυτο 5/5.

Λίγο πριν η Εθνική κάνει το check-in της για Βερολίνο και μετά την επικράτηση επί της Ουκρανίας που την άφησε μόνη πρώτη στην βαθμολογία του τρίτου ομίλου του Eurobasket 2022 έχει ακόμη μία... αποστολή.

Η Ελλάδα θα παραταχθεί στο Mediolanum Forum απέναντι στην Εσθονία το απόγευμα της Πέμπτης (08/09, 18:00 ΕΡΤ1, Live στο Gazzetta) προκειμένου να πάρει την πέμπτη της νίκη στη διοργάνωση και να κλείσει με το απόλυτο τη φάση των ομίλων. Σε αυτή την προσπάθεια ο Δημήτρης Ιτούδης αναμένεται να δει πιθανότατα και την επιστροφή του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι έτοιμος να πατήσει παρκέ έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο.

Η Εσθονία στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχει δώσει μετρά τρεις ήττες με Ιταλία, Ουκρανία και Κροατία, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μεγάλης Βρετανίας. Την ίδια ώρα, η Εθνική θα έχει τη ματιά της και στον τέταρτο όμιλο όπου με το τέλος των σημερινών αγώνων θα μαθευτεί και ο αντίπαλος στο πρώτο νοκ άουτ ματς.

Το πρόγραμμα της ημέρας

  • Φινλανδία-Ολλανδία 15:00
  • Κροατία-Ουκρανία 15:15
  • Ελλάδα-Εσθονία 18:00
  • Τσεχία-Ισραήλ 18:30
  • Ιταλία-Μ. Βρετανία 22:00
  • Σερβία-Πολωνία 22:00
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα