Μαρσέλο: «Τρέλα» Ντόντσιτς για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στον Ολυμπιακό

Νίκος Καρφής
Μαρσέλο: «Τρέλα» Ντόντσιτς για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν άφησε ασχολίαστη την... βόμβα του Ολυμπιακού με την απόκτηση του Μαρσέλο

Η... βόμβα έσκασε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, αφού ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του σπουδαίου Μαρσέλο, ενός παίκτη με τόσες και τόσες κούπες με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας εκ των σπουδαιότερων αριστερών μπακ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Η είδηση φυσικά έκανε τον γύρο του κόσμου και έφτασε μέχρι και την Κολωνία, εκεί όπου γίνεται ένας από τους ομίλους του Eurobasket και συμμετέχει η πρωταθλήτρια Ευρώπης του... μάγου Λούκα Ντόντσιτς. Ο σταρ των Μάβερικς και υποστηρικτής της Ρεάλ, με την οποία έχει πανηγυρίσει Euroleague στο παρελθόν, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του με την μετακίνηση του Βραζιλιάνου στους Πειραιώτες και το έδειξε με ανάρτηση στα social media.

Ο Λούκα είναι γνωστός για την λατρεία του προς τον Βασίλη Σπανούλη, αφού πολλές φορές στο παρελθόν σε συνεντεύξεις του, έχει αναφέρει πως ο Kill Bill είναι ο αγαπημένος του παίκτης.

Δείτε τι ανέβασε ο Λούκα που απόψε στις 21:30 κοντράρεται με την Ουγγαρία στο Eurobasket

k

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    EUROBASKET Τελευταία Νέα