Euro-Jumpball Instagram Live: Ελλάδα - Ιταλία

Euro-Jumpball Instagram Live: Ελλάδα - Ιταλία

Newsroom
Euro-Jumpball Instagram Live: Ελλάδα - Ιταλία
Το 2ο Euro-Jumpball Instagram Live powered by BOX έρχεται με τον αγώνα Ελλάδα - Ιταλία.

Δύο ώρες πριν τους αγώνες της «επίσημης αγαπημένης» στη φάση των ομίλων, η Σταυρούλα Μουστακάτου μαζί με τους Γιάννη Σταυρουλάκη και Νίκο Καρφή από την μπασκετική ομάδα του Gazzetta περιμένουν τους αναγνώστες στο Instagram Live στο official account του site, για να μιλήσουν για όλα όσα αφορούν την Εθνική μας.

Στη δεύτερη εκπομπή (03/09, 20:00) Euro-Jumpball Instagram Live powered by BOX, το delivery που πάντα κερδίζεις, η Σταυρούλα Μουστακάτου και ο Γιάννης Σταυρουλάκης συζητούν για το Ελλάδα - Ιταλία.

Παράλληλα, μπορείτε να πάρετε μέρος και στον διαγωνισμό στο Instagram του Gazzetta, για να κερδίσετε από μία δωροεπιταγή ΒΟΧ των 30 ευρώ, ακολουθώντας προσεκτικά τα βήματα. Μετά από κάθε Instagram Live θα ανακοινώνονται 5 νικητές στο παρακάτω post - συνολικά θα αναδειχθούν 25 νικητές μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.

Στο ΒΟΧ το delivery που πάντα κερδίζεις, μπορείς να βρεις:

  • Πάνω από δέκα χιλιάδες καταστήματα για να επιλέξεις σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
  • Ένα μοναδικό τρόπο επιβράβευσης: Σε κάθε παραγγελία κερδίζεις πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε εκπτώσεις και GB.
  • Χιλιάδες Προσφορές: 1+1, Menou 5€, Combo Deals και πολλές άλλες για να επιλέξεις.
  • Δυνατότητα Προγραμματισμού Παραγγελίας.
  • Δυνατότητα take away
  • Δυνατότητα φιλοδωρήματος στον διανομέα μέσω της εφαρμογής.
  • Live Εξέλιξη παραγγελίας. (Ο πελάτης μπορείς να παρακολουθήσει σε επιλεγμένα καταστήματα, πού ακριβώς βρίσκεται η παραγγελία του αφού αυτή φύγει από το κατάστημα).
@Photo credits: Ευαγγελία Λώλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα