ΓεροΓιοβάισα: Πάμε όπως παλιά...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Πάμε όπως παλιά...

bet365

O γεροΓιοβάισα έχει άγχος για την πρεμιέρα, αλλά αισιοδοξεί πως η Εθνική με μπροστάρη τον Γιάννη θα επιστρέψει ξανά στην elite!

Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα... Το 1987, το 2005, το 2006, χρονιές που εκτόξευσαν το ελληνικό μπάσκετ κι έκαναν τους Ελληνες να αγαπούν περισσότερο το μπάσκετ! Ο γεροΓιοβάισα νοσταλγεί τις εποχές που η επίσημη αγαπημένη έβγαζε στους δρόμους χιλιάδες φιλάθλους κι ελπίζει να ξαναδεί γεμάτη την Ομόνοια! Όχι, δεν θα πω, πως η Ελλάδα θα κερδίσει το Χρυσό! Ετσι για το γούρι… Σκέφτεστε πάντως ο… Γιοβάισα, εκείνος ο μακρινός συγγενής να έβαζε εκείνο το τρελό τρίποντο; Πάντως, εκείνος το σκεφτόταν για πολλά χρόνια…

Πάμε για την πρεμιέρα και η Κροατία στέκεται εμπόδιο! Όχι, δεν είναι καλύτερη της Εθνικής και στα καλά μας μπορούμε να κάνουμε πάρτι. Ενισχυμένη απόδοση είδα στο +12 πόντους διαφορά και δε με αφήνει αδιάφορο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορεξάτος και στην πρεμιέρα είναι πιθανόν να παίξει τουλάχιστον 30 λεπτά. Είναι έτοιμος να τα κάνει όλα! Πάμε λοιπόν με το Over 9.5 ριμπάουντ που προσφέρεται στο 1.60.

Πιστεύω και στον Θανάση, ο οποίος όποτε μπήκε στο ματς έκανε ωραία πράγματα. Εκρηξη, ενέργεια, αλλά και… Over 6.5 πόντοι στο 2.00! Στον αντίποδα, ο Σάριτς είναι ο παίκτης που φοβάμαι περισσότερο πως μπορεί να κάνει τη ζημιά. Εχει το σουτάκι… δηλητήριο, ξέρει πως να βάλει τη μπάλα στο καλάθι! Το Over 10.5 πόντοι είναι στο 1.72.

Στο Πολωνία – Τσεχία, αν επαληθευτεί η απουσία του τρομερού Σατοράνσκι στην πρεμιέρα, τότε αξίζει τον κόπο να κοντράρουμε την οικοδέσποινα του τέταρτου ομίλου. Ο άσος με κάλυψη 4.5 πόντων είναι στο 1.95.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα