ΓεροΓιοβάισα: Στα γήπεδα Αγγλίας και Ιταλίας

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Στα γήπεδα Αγγλίας και Ιταλίας
Ο γεροΓιοβάισα βγάζει μια ωραία τριάδα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Γεια σας φίλοι μου.

Μετά την Superleague, το μενού έχει μια βόλτα στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεκίνημα με την Premier League, εκεί όπου η ομάδα του Πεπ δεν θέλει άλλο στραβοπάτημα μετά την ισοπαλία κόντρα στη Νιουκάστλ. Eπόμενη αποστολή εντός έδρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Ο Χάαλαντ είναι καυτός, ενώ υπάρχει μπόλικη ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας από το Μάντσεστερ. Ευκαιρία είναι το over 2.5 στο 2.05 και δεν γίνεται να την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Συνεχίζουμε πάλι με Αγγλία και με το ματς της Άρσεναλ με τη Φούλαμ. Οι κανονιέρηδες βγάζουν γούστα στο ξεκίνημα με τους Σάκα-Ζεσούς-Όντεγκαρντ να αποτελούν μια τριάδα-φωτιά, ενώ υπάρχει ηρεμία και στην αμυντική γραμμή πλέον, με τον Σαλιμπά να βγαίνει μπροστά μετά το πέρασμα από τη Μαρσέιγ. Η Άρσεναλ θα βρει γκολ και δεν θα είναι απίθανο να δούμε ανοιχτό ματς. Το over 2.5 στο 2.10 μας κερδίζει.

Τέλος έχουμε το ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Ρόμα, που φέτος έχει βλέψεις για κάτι σπουδαίο μετά την έλευση Ντιμπάλα. Φυσικά ο Πάουλο θα είναι το πρόσωπο του ματς. Η Γιούβε με αιχμή δόρατος τον Βλάχοβιτς και η Ρόμα με Έιμπραχαμ και Πελεγκρίνι από πίσω, λογικά θα βρουν από ένα γκολ. Βλέπω το goal/goal στο 1.78 και μου αρέσει πάρα πολύ.

Αυτά από μένα, καλή τύχη σε όλους, αν και τη θεωρώ δεδομένη. Το ταμείο θα έρθει ξανά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα