ΓεροΓιοβάισα: Σύντροφοι, το αήττητο συνεχίζεται!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Σύντροφοι, το αήττητο συνεχίζεται!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα βρήκε ξανά το δρόμο της ηρεμίας και του ταμείου! Η μπάλα χαμηλά και το βλέμμα στη Super League, εκεί όπου το ταξίδι της δόξας τώρα αρχίζει!

Σας το είπα σύντροφοι, είμαι καλός κι αυτό βγαίνει προς τα έξω! Mοίρασα χαμόγελα, κούπες, τίτλους και... ταμεία. Η ηρεμία του Βίλνιους με χαλαρώνει και δε σκοπεύω να παρασυρθώ από τον ενθουσιασμό μου για τη σέντρα της Super League. Οι σοφοί έχουν τις αδυναμίες τους και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια από αυτές. Μπορεί στα μέσα Αυγούστου ο Ολυμπιακός να έμεινε… μόνος του στην Ευρώπη, ωστόσο η φετινή σεζόν προβλέπεται συγκλονιστική. Ο Παναθηναϊκός αρκετά ενισχυμένος ψάχνει τη μεγάλη επιστροφή στην κορυφή, ο ΠΑΟΚ αν και… λαβωμένος έχει τον τρόπο να αντεπιτεθεί, η ΑΕΚ με τον εντυπωσιακό άξονα και το νέο γήπεδο μπαίνει δυνατά, ενώ ο Αρης μετά την σταθεροποίησή του στις πρώτες ομάδες θέλει το κάτι παραπάνω. Σας είπα σύντροφοι, θα γίνει μάχη!

Πρεμιέρα στην «καυτή» Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ιωνικό! Πέρσι, είχε κάνει περίπατο, φέτος βλέπω ανάλογο σκηνικό. Δυνατό ξεκίνημα, Σπόραρ έτοιμος για… γκολ και Παλάσιος ορεξάτος να μοιράσει. Δεν είναι κακή ομάδα οι Νικαιώτες, θα έχουν τις στιγμές τους γι αυτό και θα στηρίξω το Οver 2.5 στο 1.85! Δεν θα έχει καύσωνα το βραδάκι της Κυριακής και σε γεμάτο γήπεδο τα κίνητρα για καλό ποδόσφαιρο θα είναι πολλά!

Ο Ολυμπιακός δεν με χει πείσει είναι η αλήθεια, όμως ακόμα υπάρχει δρόμος, ενώ αναμένονται κι άλλες κινήσεις. Για τον Χουάνγκ τα έλεγα… πρώτος στους φίλους, τον είχα τσεκάρει σε αρκετά ματς στη Μόσχα και ξέρετε πως το μάτι μου κόβει αρκετά! Τα Γιάννενα άλλαξαν ξανά προπονητή και δεν ξέρω αν και φέτος μπορούν να κάνουν πορεία ανάλογη με την περσινή. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά, θα πιέσει και θα πετύχει το γρήγορο γκολ. Γι αυτό πάμε με τον άσο ημίχρονο!

Θέλετε τριάδα; Αν δεν ικανοποιήστε με τις δυο επιλογές, τότε, το «Χ» στο Περιστέρι είναι η επιλογή μας. Καλύτερος ο Ατρόμητος, ομάδα χωρίς πολλές αλλαγές ο ΟΦΗ. Δεν θα ρισκάρουν στην πρεμιέρα, αφού κανείς δε θέλει να αρχίσει με ήττα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα