#Gazzettaforthewin

#Gazzettaforthewin

Newsroom
#Gazzettaforthewin

bet365

Η αποστολή του Gazzetta ετοιμάζει βαλίτσες για το Eurobasket και σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κάλυψη του τουρνουά.

Οι τρεις καλύτερες εβδομάδες του χρόνου πλησιάζουν και οι μηχανές του Gazzetta ζεσταίνονται για την κάλυψη του Eurobasket 2022!

Οι Νίκος Παπαδογιάννης, Κωνσταντίνος Μελάγιες, Μιχάλης Γκιουλένογλου και Βασίλης Τσίγκας ετοιμάζουν βαλίτσες για Μιλάνο και Βερολίνο, όπου θα γίνουν… σκιά της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας.

Από τις 31 Αυγούστου, όταν και ο Δημήτρης Ιτούδης με τους παίκτες του πατήσουν το πόδι τους στο Μιλάνο μέχρι… όσο πάει (ελπίζουμε φυσικά μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου), οι απεσταλμένοι του Gazzetta στην μεγαλύτερη μπασκετική διοργάνωση της χρονιάς θα σας μεταφέρουν κάθε μέρα όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το στρατόπεδο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Κι επειδή είμαστε στο 2022, για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα των όσων συμβαίνουν σε Ιταλία και Γερμανία, καλό θα είναι να παρακολουθείτε όλες τις πηγές πληροφόρησης!

Τι σημαίνει αυτό; Κάνετε οπωσδήποτε subscribe ή follow στα παρακάτω social media:

Youtube | https://www.youtube.com/channel/UCCeuDI0Rmr41MByExC8PQ6Q/?sub_confirmation=1

Instagram | https://www.instagram.com/gazzetta.gr/

Facebook | https://www.facebook.com/gazzetta.gr

Twitter | https://twitter.com/gazzetta_gr

Tik Tok | https://www.tiktok.com/@gazzetta.gr

Κι αυτό γιατί η κάλυψη της διοργάνωσης θα γίνεται από όλα τα παραπάνω Μέσα. Και Youtube και Instagram και Facebook και Twitter και Tik Tok! Με καθημερινές ανταποκρίσεις, βίντεο, συνεντεύξεις, φωτογραφίες, αυτό το Eurobasket θα το ζήσουμε μαζί.

Μας στέλνετε ό,τι θέλετε, μας ρωτάτε ό,τι θέλετε κι εμείς θα σας απαντάμε μέσω LIVE συνδέσεων στο Youtube, στο Instagram και στο Tik Tok. Κι εννοείται, αν βρεθείτε στο Μιλάνο ή στο Βερολίνο, εκεί θα είμαστε για να τα πούμε κι από κοντά.

Κι επειδή αναφερθήκαμε στο Youtube

LIVE εκπομπή #gazzettaforthewin

Μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού της Εθνικής, στο κανάλι του gazzetta στο Youtube θα υπάρχει LIVE εκπομπή με συνδέσεις στις μεικτές ζώνές για να ακούσετε πρώτοι ζωντανά τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα υποδέχεται κάθε φορά έναν δημοσιογράφο του Gazzetta στο στούντιό μας και μαζί θα συνομιλούν με τους απεσταλμένους μας στο τουρνουά, αναλύοντας τι είδαμε από την Εθνική.

Η αρχή θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, μία μέρα πριν την πρεμιέρα της Ελλάδας στο τουρνουά, για τις πρώτες εντυπώσεις από την διοργάνωση και τις τελευταίες πληροφορίες πριν το ματς με την Κροατία στις 2 Σεπτεμβρίου.

Γιατί σε αυτό το Eurobasket πάμε #Gazzettaforthewin για τις μεγάλες στιγμές της Εθνικής Ελλάδας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα