Eθνική Κορασίδων: Με Ισπανία για την πρόκριση στα ημιτελικά

Newsroom
Eθνική Κορασίδων: Με Ισπανία για την πρόκριση στα ημιτελικά

bet365

Η Εθνική Κορασίδων θα παίξει με την Ισπανία στα προημιτελικά του Eurobasket u16 (22/8, 16:00), αφού η... φούρια ρόχα διέλυσε με 90-49 τη Φινλανδία.

Η Βασιλική Χωλοπούλου ήταν εντυπωσιακή και η Εθνική Κορασίδων επικράτησε της Λετονίας με 77-64 παίρνοντας το εισιτήριο για προημιτελικά του Eurobasket. Γνωστή έγινε και η αντίπαλο της Ελλάδας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Ισπανία έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Φινλανδία και επικράτησε με 90-49, δίνοντας ραντεβού με την Ελλάδα την Τετάρτη (16:00).

Για τις Ισπανίδες η Κάριον ήταν πρώτη σκόρερ με 15 πόντους, ενώ από 14 είχαν οι Πάλμερ και Κρουζ. Το έργο της Εθνικής μας θα είναι πολύ δύσκολο αφού η Ισπανία, μετρά 4 νίκες στα 4 ματς στη διοργάνωση. Μάλιστα έχει... διαλύσει όλες τις αντιπάλους τους με μεγάλες διαφορές με αποκορύφωμα την πρεμιέρα και το 87-33 κόντρα στη Σλοβενία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα