Κτιστάκης: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια»

Κτιστάκης: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια»

Newsroom
Κτιστάκης: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια»

bet365

Ο Γιάννης Κτιστάκης, προπονητής της Εθνικής Κορασίδων στάθηκε στην πρόκριση της Ελλάδας στους στους προημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16

Η Εθνική Κορασίδων επικράτησε της Λετονίας με 77-64 και τσέκαρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας. Ο προπονητής της Ελλάδας, Γιάννης Κτιστάκης μίλησε για την πρόκριση και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο που είχαμε προετοιμάσει”, τόνισε ο Κτιστάκης και πρόσθεσε: “Θεωρώ πως ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Και είναι επιβράβευση της προσπάθειας των κοριτσιών. Θέλω να σταθώ και στην αμέριστη συμπαράσταση της ομοσπονδίας. Μας παρείχε όλες τις διευκολύνσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε και όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας μας ήταν πολύ καλά φτιαγμένο και πολύ προσεκτικά. Πήραμε μέρος σε δύο διεθνή τουρνουά και συνολικά δώαμε εννέα αγώνες πριν φτάσουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στους συνεργάτες μου, Γιάννη Παπούλη και Έλενα Παπαδημητρίου. Η διοργάνωση δεν τελειώνει εδώ. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε και στη συνέχεια ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα