Ελλάδα - Τουρκία: Sold out στο ντέρμπι του «Ακρόπολις»

Ελλάδα - Τουρκία: Sold out στο ντέρμπι του «Ακρόπολις»

bet365

Το ΟΑΚΑ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο για την αναμέτρηση της 3ης ημέρας του «Ακρόπολις», ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει το sold out.

Εισιτήρια τέλος! Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία για την 3η και τελευταία ημέρα του τουρνουά «Ακρόπολις» να διεξάγεται μπροστά σε 18.000 θεατές.

Το πρωί της Παρασκευής (19/8) η ΕΟΚ ανακοίνωσε το sold out, το οποίο ήταν θέμα χρόνου να επιβεβαιωθεί, με δεδομένο ότι πριν από 24 ώρες είχαν απομείνει λιγότερα από 2.000 εισιτήρια απούλητα.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Η Εθνική Ανδρών θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά AEGEAΝ Ακρόπολις! Θα νιώσει την αγάπη του κόσμου, ο οποίος φρόντισε να μην υπάρχει ούτε μία θέση κενή για τον αποψινό (19/8, 21.00, ΕΡΤ) αγώνα με την Τουρκία! Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, ο αγώνας είναι Sold Out και ο Δημήτρης Ιτούδης με τους παίκτες του θα έχουν δίπλα τους 18.000 φωνές να τους στηρίζουν σε κάθε άμυνα, σε κάθε πάσα, σε κάθε σουτ!

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν νωρίς στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε λίγο νωρίτερα, στις 18.00, υπάρχει στο πρόγραμμα και ο αγώνας Πολωνία – Γεωργία!

@Photo credits: INTIME
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα