Λιθουανία - Ισπανία 78-76: Ο Μπράουν πάλεψε αλλά δεν κατάφερε την ολική ανατροπή, ήρωας ο Μπραζντέικις

Δημήτρης Οικονόμου
Λιθουανία - Ισπανία 78-76: Ο Μπράουν πάλεψε αλλά δεν κατάφερε την ολική ανατροπή, ήρωας ο Μπραζντέικις

bet365

Ο Λορέντζο Μπράουν αποδεικνύει τη χρησιμότητά του στο ρόστερ της Ισπανίας, όμως παρότι ο καλύτερος παίκτης της, έχασε το σουτ της ισοφάρισης και η Λιθουανία επικράτησε με 78-76 σε φιλικό που διεξήχθη στο Βίλνιους.

Σε ένα φιλικό που περιμέναμε ντέρμπι, η Λιθουανία επικράτησε ξανά της Ισπανίας με 78-76. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέντε (76-71) δύο λεπτά πριν το φινάλε, όμως ο Μπράουν ισοφάρισε με πέντε δικούς του πόντους.

Ένα καλάθι του Μπραζντέικις διαμόρφωσε το 78-76, με 15'' να απομένουν και ο Λορέντζο Μπράουν τελικά από κορυφαίος έγινε μοιραίος, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Ο πολιτογραφημένος το φετινό καλοκαίρι Ισπανός σκόραρε 18 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, όντας ο καλύτερος της ομάδας του. Ο Μπριθουέλα έβαλε 12, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Γκαρούμπα (απών ήταν ο Γιουλ) που όμως προσέθεσε μόλις 2. Βαλαντσιούνας (9 ριμπάουντ) και Μπραζντέικις ήταν οι πρώτοι σκόρερ των Λιθουανών με 16.

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 39-30, 56-53, 78-76

1

1

@Photo credits: Twitter/ BaloncestoESP

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα