Ζιάγκος: «Έκαναν step up όλοι»

Ζιάγκος: «Έκαναν step up όλοι»

Newsroom
Ζιάγκος: «Έκαναν step up όλοι»

bet365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της εθνικής Εφήβων και από τη πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket Παίδων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, αν και θα έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Λιοτόπουλου και Αμπόσι ο οποίος και τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λετονία.

«Η ομάδα αυτή αξιζει τα συγχαρητηρια όλων μας, όχι μόνο για τα ως τώρα αποτελέσματα, αλλά και γιατί αντιμετωπίζει το πρόβλημα ως πρόκληση και την αντιξοότητα ως ευκαιρία», τόνισε ο Βαγγέλης Ζιάγκος και πρόσθεσε: «Μετά την απώλεια του Λιοτόπουλου και το step up των υπολοίπων γκαρντ της ομάδας, σήμερα ήρθε ο τραυματισμός του Αμπόσι που έδωσε έναυσμα στα άλλα forwards της ομάδας να βγουν μπροστά, όπως ο Σπάρταλης, ο Αβδάλας και ο Ροζακέας, χωρις να υστερήσει κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά στην προσπάθεια που κατέβαλλε».

Αν κάτι προβληματίζει τον Ζιάγκο είναι κάτι διαφορετικό: «Υπήρχε απόψε ένα έλλειμα ενεργειακό, που είναι πλέον το βασικό ζήτημα που καλούμαστε να διαχειριστούμε, κυρίως λόγω του μειωμένου rotation σε ενα τουρνουά με συνεχόμενα παιχνιδια χωρίς χρόνο αποκατάστασης. Περιμένουμε τον αυριανό μας αντίπαλο (Σερβία ή Ισραήλ που αγωνίζονται αυτή την ώρα – 16/8, 22.00) με την ίδια δίψα και με ακόμα υψηλότερο κίνητρο».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα