Η ισπανική ομοσπονδία ευχαρίστησε την ΕΟΚ για τη φιλοξενία

Η ισπανική ομοσπονδία ευχαρίστησε την ΕΟΚ για τη φιλοξενία

bet365

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας και βετεράνος φόργουορντ, Χόρχε Γκαρμπαχόσα παρέλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από την ΕΟΚ, στέλνοντας παράλληλα ευχαριστήριο μήνυμα για τη φιλοξενία πριν από το δεύτερο φιλικό μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας στη Μαδρίτη.

Η Ελλάδα άρχισε τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και του EuroBasket απέναντι στην Ισπανία, επικρατώντας της «ρόχα» στο ΟΑΚΑ ενώ έπεται το δεύτερο φιλικό μεταξύ των δυο ομάδων στη Μαδρίτη το βράδυ της Πέμπτης 11/8 για το οποίοι οι Ίβηρες ανακοίνωσαν sold out.

Στο μεταξύ, ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα ακολούθησε την αποστολή της Ισπανίας στην Αθήνα κι έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και τον Ευθύμη Ρεντζιά, υπεύθυνο για τις διεθνείς σχέσεις και πρεσβευτή του ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό.

Εν προκειμένω, ο επικεφαλής της FEB παρέλαβε μια αφίσα που απεικονίζει ένα ψηφιδωτό δάπεδο με παραστάσεις καλλιτεχνικών και αθλητικών αγώνων από την Πάτρα στα τέλη του 2ου - αρχές 3ου αιώνα μ.Χ.

Στο μήνυμά τους στο Twitter, οι Ισπανοί ευχαρίστησαν την ΕΟΚ για τη φιλοξενία: «Σας ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα στην Αθήνα. Έχουμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι. Η Μαδρίτη θα σας φερθεί με τον ίδιο τρόπο».

@Photo credits: FEB
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα