EuroBasket 2022: Δεν έρχεται ΟΑΚΑ ο Σέρχιο Γιουλ για το φιλικό με την Ελλάδα

EuroBasket 2022: Δεν έρχεται ΟΑΚΑ ο Σέρχιο Γιουλ για το φιλικό με την Ελλάδα

bet365

Τις υπηρεσίες του Σέρχιο Γιουλ θα στερηθεί η Ισπανία στο επερχόμενο φιλικό κόντρα στην Ελλάδα (9/8 - 19:00), αφού ο βετεράνος γκαρντ θα ενταχθεί στην προετοιμασία στις 10 Αυγούστου για προσωπικούς λόγους.

Χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το φιλικό με την Εθνική Ελλάδας, η Ισπανία. Το πρώτο δυνατό τεστ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη ενόψει EuroBasket, θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους, όμως ο βετεράνος γκαρντ θα απουσιάσει για τη «Φούρια Ρόχα».

Ο Γιουλ θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο στις 10 Αυγούστου για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρει η «Marca», δηλαδή μία ημέρα μετά το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (9/8 - 19:00). Φυσικά Ελλάδα και Ισπανία θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες στη Μαδρίτη, δύο μέρες μετά και εκεί θα φανεί αν ο γκαρντ της Ρεάλ βρεθεί στο παρκέ.

Μάλιστα ο Σκαριόλο ανακοίνωσε και τα πρώτα κοψίματα στην προεπιλογή, με τους Μιγκέλ Σάλβο, Έκτορ Αλντερέτ, Αλμπέρτο Ντίαθ και Τζόναθαν Μπαρέιρο να αποχωρούν από την προετοιμασία, ενώ ο Γκαρούμπα εντάχθηκε στο καμπ των Ισπανών αλλά παραμένει αμφίβολος ενόψει EuroBasket.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα