Καντζούρης: «Ο τραυματισμός του Σαμοντούροβ μας αποσυντόνισε»

Καντζούρης: «Ο τραυματισμός του Σαμοντούροβ μας αποσυντόνισε»

Newsroom
Καντζούρης: «Ο τραυματισμός του Σαμοντούροβ μας αποσυντόνισε»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Καντζούρης σχολίασε τη δεύτερη ήττα στο EuroBasket U18, εξηγώντας πως η ελληνική ομάδα θα έπρεπε να είχε καλύτερη αντίδραση και λειτουργία έπειτα από τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ.

Η Εθνική ομάδα γνώρισε τη δεύτερη ήττα στο EuroBasket U18 ενώ υποχρεώθηκε να αγωνιστεί από νωρίς δίχως τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, ο οποίος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του ματς με την Σλοβενία και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Καντζούρης στάθηκε στον τραυματισμό του Έλληνα παίκτη, αλλά και την αντίδραση της Εθνικής: «Παίξαμε άσχημα,σίγουρα ο τραυματισμός του Σαμοντουροβ μας αποσυντόνισε, αλλά θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη αντίδραση και λειτουργία.Η ουσία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι στα νοκ αουτ παιχνίδια, όποτε πρέπει να "μαζευτούμε" άμεσα και να συνειδητοποιήσουμε τι παιχνίδι έχουμε μπροστά μας».

Πλέον η Εθνική Εφήβων θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη 3/8 την Ιταλία στην πρώτη φάση των νοκ άουτ αγώνων του EuroBasket U18.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα