Πρώτη συνάντηση Ιτούδη - Αντετοκούνμπο, μετά τις 4/8 μπορεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία

Πρώτη συνάντηση Ιτούδη - Αντετοκούνμπο, μετά τις 4/8 μπορεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία

Πρώτη συνάντηση Ιτούδη - Αντετοκούνμπο, μετά τις 4/8 μπορεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία

bet365

Ο Δημήτρης Ιτούδης, ως νέος ομοσπονδιακός προπονητής, συνάντησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ και είχαν μία πρώτη συζήτηση σχετικά με το Eurobasket του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Ο Greek Freak μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις μετά τις 4 Αυγούστου αν και εφόσον οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αποχαιρετώντας τη ρωσική ομάδα, βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στη χώρα μας. Ο 51χρονος δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης έχει ήδη πιάσει δουλειά με φόντο το παράθυρο του Ιουνίου και τον αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία στην Λάρισα (30/06) και σε αυτό το πλαίσιο πέρασε σήμερα από το ΟΑΚΑ και συνάντησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και τους διεθνείς του Παναθηναϊκού, που προπονήθηκαν μετά το work-out του "Greek Freak" με τον assistant των Μπακς, Τζος Όπενχάιμερ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ξεκίνησε προπονήσεις μετά από ολιγοήμερο tour σε ελληνικά νησιά για τις οικογενειακές του διακοπές και μετά και η παρουσία στο ΟΑΚΑ ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία πρώτη συνάντηση.

Οι δύο άντρες, λοιπόν, συνομίλησαν για την σεζόν που ολοκληρώθηκε και για το πρόγραμμα που ακολουθεί ο 27χρονος Έλληνας superstar στην off-season του, ενώ η κουβέντα περιελάμβανε και την προοπτική ενσωμάτωσής του στην Εθνική. Εφόσον, λοιπόν οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του, ο Αντετοκούνμπο μπορεί να ενσωματωθεί στην Εθνική μετά τις 4 Αυγούστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα