Γκομπέρ: «Δεν έχω αποφασίσει τί θα κάνω στο Eurobasket 2022»

Γκομπέρ: «Δεν έχω αποφασίσει τί θα κάνω στο Eurobasket 2022»

Γκομπέρ: «Δεν έχω αποφασίσει τί θα κάνω στο Eurobasket 2022»

bet365

Ο Ρούντι Γκομπέρ δήλωσε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα λάβει μέρος στο Eurobasket του Σεπτεμβρίου με την Γαλλία ή όχι.

Οι Τζαζ ετοιμάζονται για το ξεκίνημα των playoffs κόντρα τους Ντάλας Μάβερικς και ο σταρ της Γιούτα, Ρούντι Γκομπέρ, εστιάζει εκεί την προσοχή του. Ως αποτέλεσμα, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα πάρει μέρος στο Eurobasket του 2022 με την φανέλα της Γαλλίας.

Ο Γκομπέρ, που έχει κατακτήσει τέσσερα μετάλλια με την Εθνική Γαλλίας, όταν ρωτήθηκε για το επερχόμενο τουρνουά, απάντησε: «Δεν έχω πάρει ακόμη την απόφασή μου για το Eurobasket του 2022». Άλλωστε, ήταν βασικό κομμάτι στο αγωνιστικά πλάνο των Τζαζ και μέτρησε 15.6 πόντους, 14.7 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 2.1 μπλοκ στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ.

Θυμίζουμε πως εκτός διοργάνωσης επέλεξαν να τεθούν οι Νάντο Ντε Κολό και Νικολά Μπατούμ, ενώ πρόσφατα -αντίθετα με τους συμπατριώτες του- ο Εβάν Φουρνιέ έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής ομάδας. Αν και εφόσον θελήσει να μην λάβει μέρος, θα είναι ακόμη μία σημαντική απώλεια για τους τρικολόρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα