Γαλλία: Ο Εβάν Φουρνιέ στη διάθεση της Γαλλίας για το Eurobasket

Γαλλία: Ο Εβάν Φουρνιέ στη διάθεση της Γαλλίας για το Eurobasket

Γαλλία: Ο Εβάν Φουρνιέ στη διάθεση της Γαλλίας για το Eurobasket

bet365

Ο Εβάν Φουρνιέ δήλωσε διαθέσιμος για την Εθνική Γαλλίας ενόψει Eurobasket δίνοντας σημαντική λύση στους «τρικολόρ» έχοντας χάσει ήδη από την σύνθεσή τους Ντε Κολό και Μπατούμ.

Μετά τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος έθεσε εαυτόν εκτός της μεγάλης διοργάνωσης με την φανέλα των τρικολόρ, αλλά και τον Νικολά Μπατούμ που προστέθηκε σε αυτή τη λίστα λίγες ημέρες νωρίτερα, ένας μικρός... πονοκέφαλος μπορεί να φεύγει από τον Βινσέντ Κολέ.

Αυτό, καθώς ο σταρ των Νιου Γιορκ Νικς, Εβάν Φουρνιέρ, δήλωσε πως θα βρίσκεται στο επερχόμενο Eurobasket με τα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας προσδίδοντας σημαντικές λύσεις.

Με τους Νεοϋορκέζους να μην έχουν μία θέση στα playoffs του ΝΒΑ, o Φουρνιέ τόνισε πως θα επιστρέψει στη Γαλλία την ώρα που κοιτάει και την διοργάνωση του Σεπτεμβρίου. «Θα γυρίσω στο Παρίσι. Θα δουλέψω πολύ σκληρά όπως έκανα πάντα και έχω το Eurobasket τον Σεπτέμβριο. Αμέσως μετά, θα επιστρέψω στη δουλειά με τους Νικς» είπε μεταξύ άλλων στο The Athletic.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα