Ερτέλ: Εκτός ομάδας στην Μπαρτσελόνα, εντός εθνικής για τα προκριματικά!

Ερτέλ: Εκτός ομάδας στην Μπαρτσελόνα, εντός εθνικής για τα προκριματικά!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ερτέλ: Εκτός ομάδας στην Μπαρτσελόνα, εντός εθνικής για τα προκριματικά!

bet365

Ο Τομά Ερτέλ προπονείται μόνος του στη Βαρκελώνη όμως υπολογίζεται κανονικά από τον Βενσάν Κολέ για τις υποχρεώσεις της εθνικής Γαλλίας στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου.

Η κίνηση της Μπαρτσελόνα να αφήσει τον Τομά Ερτέλ στην Κωνσταντινούπολη έπειτα από τον αγώνα με την Αναντολού Εφές και να μην του επιτρέψει να αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή για τη Βαρκελώνη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Θέση για το συγκεκριμένο συμβάν πήρε και η Ένωση Παικτών Ισπανίας, τονίζοντας με σχετική ανακοίνωση «Δεν υπάρχει καμία ανθρωπιά»; Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε επισήμως πως ο Τομά Ερτέλ ήταν εκείνος που ζήτησε να ταξιδέψει αν και δεν υπολογιζόταν, ξεκαθαρίζοντας πως το κλαμπ είχε εξασφαλίσει την επιστροφή του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γάλλος γκαρντ δεν υπολογίζεται από τους Καταλανούς. Συγκεκριμένα, δεν συμμετέχει ούτε στις προπονήσεις της β' ομάδας της Μπαρτσελόνα αλλά προπονείται μόνος του. Έστω κι έτσι, υπολογίζεται κανονικά από τον ομοσπονδιακό προπονητή των «bleus», Βενσάν Κολέ για τους αγώνες με το Μαυροβούνιο (20/2) και τη Μεγάλη Βρετανία (22/2) στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα