Σκουρτόπουλος: «Οπωσδήποτε νίκη με τη Βουλγαρία»

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Οπωσδήποτε νίκη με τη Βουλγαρία»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στα στοιχεία που έλειπαν από την Ελλάδα, στο ματς με τη Λετονία, ενώ εξήγησε τη σημασία της αναμέτρησης με τη Βουλγαρία.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε την Ελλάδα ηττημένη από τη Λετονία. Και τον Θανάση Σκουρτόπουλο... σκασμένο από την εμφάνιση των παικτών του.

«Δεν παίξαμε σωστά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν ήμασταν σκληροί, για ένα τόσο σημαντικό ματς. Δώσαμε το δικαίωμα στη Λετονία να παίξει με αυτοπεποίθηση και να πετύχει 40 πόντους από τα λάθη μας και τα επιθετικά ριμπάουντ. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε αυτό το ματς, έχουμε μόλις μία ημέρα να συγκεντρωθούμε για το επόμενο με τη Βουλγαρία», εξήγησε ο προπονητής της Ελλάδας.

Και συνέχισε, αναφορικά με το ματς κόντρα στη Βουλγαρία (29/11): «Πρέπει να το ξεχάσουμε. Να το αφήσουμε πίσω μας. Αύριο είναι μία νέα ημέρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε σκληρά. Και πρέπει να νικήσουμε για να αισθανόμαστε ασφαλείς, να διατηρήσουμε την 1η θέση και να έχουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Δεν έχουμε χρόνο να μείνουμε πίσω. Ξέρουμε τι έγινε, δεν το αντιμετωπίσαμε σωστά».

 

Τελευταία Νέα