Φασούλας: Με μπλούζα... τιρινίνι για την επέτειο του Ευρωμπάσκετ! (pic)

Φασούλας: Με μπλούζα... τιρινίνι για την επέτειο του Ευρωμπάσκετ! (pic)

Gazzetta team
Φασούλας: Με μπλούζα... τιρινίνι για την επέτειο του Ευρωμπάσκετ! (pic)

bet365

Ο Παναγιώτης Φασούλας εμφανίστηκε με επετειακή μπλούζα «τιρινίνι» στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ για τα 33 χρόνια από το Ευρωμπάσκετ του 1987.

Η συναισθηματική κατάσταση που εκρήγνυται κάθε φορά που η 14η Ιουνίου ανοίγει σαν... μπουμπούκι στο ημερολόγιο, είναι η αδήριτη ανάγκη να παγώσεις στο νου σου εκείνες τις μέρες (και όχι μόνο την κορωνίδα του, δηλαδή τoν αγώνα με τη Σοβιετική Ένωση) προκειμένου να τις κρατήσεις για πάντα μέσα σου και να τις αναμοχλεύεις με τόση ένταση μήπως και τις φέρεις πίσω.

Η κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 1987 από την Ελλάδα ήταν, εκείνη την εποχή, αριστούργημα. Με τις Γιουγκοσλαβία, Σοβιετική Ένωση, Ισπανία και Ιταλία την εποχή εκείνη ήσουν καταδικασμένος, αλλά η Εθνική κατάφερε να νικήσει τις τρεις από αυτές τις τέσσερις, τη Γιουγκοσλαβία, μάλιστα, δύο φορές, και να πάρει το πιο… μεγάλο Κύπελλο.

Να σπείρει τον καρπό των κόπων της εις το διηνεκές για να φθάσουμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε ξανά χρυσό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ και ασημένιο μετάλλιο σε Μουντομπάσκετ μαζί με τη γλυκιά ανατριχίλα που φέρνουν οι εικόνες μαζί με εκείνον τον κλισαρισμένο σε σκέψεις και φράσεις Ιούνιο του '87.

Ήταν 14 Ιουνίου όταν ο ελληνικός αθλητισμός καμάρωνε για το μεγαλύτερο επίτευγμά του υπό τους ήχους του Final Countdown και ο Παναγιώτης Φασούλας εμφανίστηκε με μπλουζάκι... τιρινίνι στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ!

NEWS FEED