Μπουρούσης: «Οριστικά τέλος η Εθνική, δεχτήκαμε μείωση 50% στα συμβόλαια» (vid)

Gazzetta team
Μπουρούσης: «Οριστικά τέλος η Εθνική, δεχτήκαμε μείωση 50% στα συμβόλαια» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης ξεκαθάρισε πως η απόφαση του να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα είναι οριστική ενώ σχολίασε τη μείωση που δέχτηκε στο συμβόλαιο του εν μέσω πανδημίας.

Ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε αρχικώς στην κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία εν μέσω πανδημίας: «Οι Ισπανοί πήραν τα μέτρα λίγο αργά ενώ στην Ελλάδα ήμασταν σωστοί σε αυτή τη διαδικασία. Τώρα βρισκόμαστε σε μια καμπύλη που μπορεί να σταθεροποιηθεί όμως υπάρχουν ακόμη κρούσματα που προκύπτουν κάθε μέρα. Δεν έχει γίνει άρση περιορισμών, αντίθετα σήμερα μας ενημέρωσαν πως θα μείνουμε στο σπίτι ως τις 27 Απριλίου. Εδώ στην Ισπανία και στο Λας Πάλμας δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι ούτε με μήνυμα, απαγορεύεται η κυκλοφορία».

Όσον αφορά τη φήμη ότι η ισπανική λίγκα θα συνεχιστεί στα Κανάρια Νησιά, ο Μπουρούσης είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Θεωρώ ότι είναι κάτι τρελό, γιατί να το σκέφτονται και γιατί να γίνει; Υπάρχει πανδημία, κακώς το σκέφτονται, το πρωτάθλημα θα έπρεπε να είχε ήδη διακοπεί οριστικά. Δεχθήκαμε μείωση 50% στα συμβόλαια για τους μήνες που έχουν απομείνει, κάτι το οποίο αποδεχθήκαμε και είναι φυσιολογικό. Για εμάς δεν είναι και το τέλος του κόσμου».

Αναφορικά στην Εθνική ομάδα, την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και το αν ξανασκέφτηκε να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, είπε: «Η απόφαση μου να αποχωρήσω από την Εθνική ομάδα είναι οριστική. Θα προσπαθήσω να παίξω ακόμα έναν χρόνο αν οι συνθήκες είναι καλές. Να τελειώσουμε όσο μπορούμε καλύτερα, αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία».

 

Τελευταία Νέα